نیاز به مسیرهای ارتباطی دو طرفه و وجود نرم افزارهای پیام رسان خارجی متخصصین و جوانان با استعداد ایرانی را برانگیخت تا اقدام به ساخت و ارائه نرم افزار بومی کنند که ضمن دارا بودن قابلیتهای نرم افزارهای مشابه خارجی از قبیل واتس اپ، وایبر و تلگرام دارای ویژگیهای منحصر به فردی میباشد.
نرم افزار سروش با تأکید بر سهولت ایجاد رابطه تعاملی با مخاطبان ایجاد شده و نیازهای مخاطبین در سطوح مختلف را مورد توجه قرار داده است که با توجه به زیرساخت بومی آن، امید میرود که با یک برنامه آرام و پیوسته بتواند نقش خود را در جامعه ایرانی، پررنگ کند. نرمافزار سروش دارای نسخه های اندروید، ios و دسکتاپ میباشد.
امکانات
الف- کانال
1.ایجاد کانال یکطرفه/ دوطرفه: بنا به اختیار صاحب کانال، میتوان کانالهای یکطرفه یا دوطرفه ایجاد کرد. در کانالهای دوطرفه کاربر امکان ارسال متن، صوت وتصویر را روی یک پست خاص و یا به صورت کلی دارا میباشد.
2.امکان نظرسنجی و برگزاری مسابقه به صورت چندگزینهای(چند مدل): از امکانات ویژه سروش است که در آن میتوان مدلهای مختلف نظرسنجی و مسابقه را برگزار کرد که در آن مخاطب روی گزینه یا گزینه های مدنظرش کلیک میکند و بعد از شرکت در نظرسنجی یا مسابقه، میتواند نتایج را هم مشاهده کند.
3.امکان ایجاد کانال خصوصی: کانال خصوصی صرفا برای شماره هایی که ادمین مشخص کرده قابل مشاهده میباشد و از این طریق میتوان برای سازمانها یا افراد، سرویسهای خاصی تعریف کرد.
4.امکان ساخت ربات برای ارائه سرویس: همانگونه که گفته شد برای ارتباط با برخی مخاطبین، نیازهای منحصر بفردی وجود دارد که عمومی نیست. رباتهایی که توسط تیم فنی ساخته شده میتواند به درخواست چنین کاربرانی پاسخ دهد. مثلا در کانال اتوماسیون اداری یک سازمان، میتوان با ایجاد یک بات، شرایطی را فراهم کرد که کاربر از اطلاعات فیش حقوقی خود، مزایا، تسهیلات و ... به راحتی باخبر شود. در حال حاضر، رباتها در برخی نرم افزارهای تعاملی وجود دارد اما به واسطه بستر غیربومی آن، گذاشتن اطلاعات یک سازمان یا شرکت در آن مناسب نیست. 5. دستهبندی کانالها و امکان جستجو در بین/داخل کانالها: از اشکالات برخی پیامرسانها، عدم مشاهده و یا دسته بندی نبودن کانالها است که این امر در پیامرسان سروش حل شده است. همچنین کاربر به راحتی میتواند کانال و یا یک محتوای خاص را در یک کانال جستجو کند.
6.امکان لایککردن محتوا: در کنار هر پست، علامتی به شکل قلب است که با زدن روی آن، میتوان یک پست را لایک کرد.
7.امکان به اشتراک گذاری محتوا: کاربر میتواند محتوای کانال را به هر گروه یا نرم افزار دیگری به اشتراک بگذارد و یا از محتوای سایر نرم افزارها در داخل کانال استفاده کند.
8.امکان ایجاد چندین ادمین توسط صاحب کانال و حذف/اضافه کردن ادمین: هر کانالی یک مالک (Owner) دارد که این شخص میتواند افراد مختلفی را به عنوان ادمین اضافه یا حذف نماید.
ب- گفتگو
1.امکان گفتگوی دو نفره: به سادگی میتوان با انتخاب مخاطب از صفحه مخاطبین، با او گفتگو کرد و کاربر با استفاده از اینترنت WiFi و یا اینترنت گوشی میتواند تماس پایداری را تجربه کند. این گفتگو، شامل مدلهای متنوعی از متن و تصویر تا صوت با تأکید بر سادگی استفاده، سرعت ایجاد ارتباط و کیفیت مناسب آنرا شامل میشود.
2.امکان گفتگوی گروهی: با انتخاب افراد مختلف، میتوان گروه تشکیل داد و بین افراد گروه تعامل کرد. در گفتگوها، موارد مرتبط با حفظ حریم شخصی مورد توجه جدی قرار گرفته است. به عنوان مثال، در گفتگوی گروهی، شماره سایر افراد گروه که در دفترچه تلفن شخص ذخیره نشدند نمایش داده نمیشود.
3.امکان ارسال پیام گروهی: میتوان یک پیام خاص را برای افراد مختلف فرستاد بدون اینکه افراد از شماره سایر دریافتکنندگان آگاه شوند.
4.امکان ارسال کلیه فایل فرمتها: کلیه فایل فرمتها اعم از متن، عکس، صوف و فیلم و سند قابل ارسال میباشد.
5.امکان Push to talk: با زدن روی دکمه میتوان به راحتی کلامی را ضبط کرده و فرستاد.
6.بهرهمندی از استیکرهای ویژه: بارگذاری این استیکرها در اختیار افراد مورد نظر سازمان است و سعی شده استیکرهایی که با هویت ایرانی اسلامی قرابت بیشتری دارند انتخاب شوند.
مزیتها
· سرعت بالای برنامه
· عرضه اطلاعات متنوع و موردنیاز مخاطبین در کانال های عمومی
·حذف روشهای زمانبر و هزینهبر ارتباطی با مخاطبان (تلفن، پیامک، ایمیل و ...)
· یکپارچه شدن روشهای ارتباطی (تماس صوتی، ارسال فایل صوتی(push-to-talk)، ارسال فایل و متن، شرکت در مسابقات و نظرسنجی ها و ...)
· امنیت اطلاعات و حریم خصوصی کاربران
شما همچنین می توانید برای جستجو و ورود به کانال باشگاه خبرنگاران و کانال های دیگر به قسمت مشخص شده در عکس مراجعه کنید.
نظرات شما عزیزان: